• Wanneer: 12 en 13 december 2020
  • Hoe laat: 11.00 -16.00 uur
  • Kosten: Alle activiteiten zijn gratis met een geldig museumentreebewijs (Museumkaart, ICOM-kaart, BGL VIP-kaart = gratis toegang tot het museum)+ reserveer vooraf je museumticket met starttijd.

Speciaal voor fotografieliefhebbers én de fans van festival Unseen Amsterdam, de internationaal georganiseerde fotografiebeurs, organiseert Het Scheepvaartmuseum een fotografieweekend. Sla twee vliegen in één klap en bezoek de fotografietentoonstellingen van twee gelauwerde fotografen. 

Kijk in de ogen van de Engelen van de zee - jongens van maritiem internaat IBIS - van Stephan Vanfleteren. En kom meer te weten over de wereldwijde impact van de stijgende zeespiegel in Rijzend Water van Kadir van Lohuizen. Ondanks de urgente boodschap is deze tentoonstelling een waar visueel spektakel. Lees op deze pagina meer over het programma. 

winactie: maak kans op een gesigneerd boek

winactie: maak kans op een gesigneerd boek

Laat je e-mailadres achter in het museum en maak kans op een persoonlijk gesigneerd exemplaar van een van prachtige boeken van Stephan Vanfleteren en Kadir van Lohuizen.

gratis poster

gratis poster

Kom je speciaal voor dit fotografieweekend? Dan ontvang je gratis de tentoonstellingsposter van Engelen van de Zee van Stephan Vanfleteren in het museum (let op: 1 per persoon en zo lang de voorraad strekt).

minicolleges & online rondleiding

minicolleges & online rondleiding

Wil je voorafgaand aan je bezoek alvast meer weten over beide tentoonstellingen? Bekijk dan de minicolleges Engelen van de Zee en de rondleiding van Kadir van Lohuizen door Rijzend Water die je heerlijk vanuit je luie stoel kunt bekijken. 

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.