• Wanneer: zondag 10 oktober t/m 8 november 2020
  • Hoe laat: zie per schip de eigen openingstijden
  • Aanmelden: in het museum zelf; er wordt met tijdssloten gewerkt, en voor de clipper Stad Amsterdam geldt dat je een geldig identificatiebewijs moet laten zien

Uniek! De twee tallships clipper Stad Amsterdam en bark Europa liggen aan de steiger van Het Scheepvaartmuseum van 10 oktober t/m 8 november 2020. Tevens zijn de twee andere schepen: de Koningssloep en stoomschip Christiaan Brunings te bewonderen. 

Bewonder en stap aan boord van de imposante driemaster bark Europa én de clipper Stad Amsterdam, van 10 oktober t/m zondag 8 november (let op de speciale openingsdagen- en tijden!) En uiteraard kan je onze andere twee schepen bewonderen: de Koningssloep en stoomschip Christiaan Brunings.  

Normaal bevaart de Europa wereldzeeën, onder meer naar Antarctica, maar nu brengt het schip voor het eerst in 20 jaar een winter in Europa door. Bark Europa neemt plaats naast de eveneens indrukwekkende clipper Stad Amsterdam, die t/m eind maart 2021 Het Scheepvaartmuseum als tijdelijke thuishaven heeft.

De clipper Stad Amsterdam is nog t/m eind maart 2021 te bezoeken op woensdagen en zondagen van 11.00-15.30 uur.
De bark Europa is nog op zondag 1 november, woensdag 4 november en zondag 8 november 2020 te bezoeken van 11.00-15.30 uur.
De bemanning heet bezoekers welkom en geeft ze een inkijkje in het leven op het tallship.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.