• Wanneer: In de herfstvakantie (10 t/m 25 oktober) dagelijks open. Daarna elke woensdag en zondag, van 26 t/m 8 november.
  • Hoe laat: In de herfstvakantie 11.00 - 16.15 uur. Vanaf 26 okt, woe & zo: 11.00-15.30 uur.
  • Kosten: geldig entreebewijs
  • Aanmelden: in het museum met starttijd-voucher (krijg je in het museum), waarbij de laatste starttijd 15.30 uur is. alleen in de herfstvakantie t/m 16.30 uur.

De imposante bark Europa ligt vanaf 10 oktober t/m 8 november 2020 bij Het Scheepvaartmuseum. Ontdek dit geweldige schip!

De bark Europa is in 1911 gebouwd als lichtschip en werd in de jaren 80 in Nederland omgebouwd tot zeilschip; een driemast bark. De bark Europa heeft vele continenten bezocht wordt daarom ook Ocean Wanderer genoemd. Het schip is met name bekend van zijn jaarlijkse expedities naar Antarctica. De bark Europa brengt voor het eerst in twintig jaar een winter door in Europa. Het bezoek aan Het Scheepvaartmuseum vormt de kick-off van zijn reis over Nederlandse wateren. Let op: De bark Europa ligt van 7 oktober tot 8 november bij Het Scheepvaartmuseum en is enkele dagen per week geopend. Kijk bij ‘bezoekersinformatie’ om te zien wanneer je het schip kunt bezoeken.

Let op: de bark Europa ligt van 10 oktober t/m 8 november bij Het Scheepvaartmuseum en is enkele dagen per week geopend. Kijk bij ‘bezoekersinformatie’ om te zien wanneer je het schip kunt bezoeken.

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.