In Het Scheepvaartmuseum zijn vijf conservatoren werkzaam, ieder hebben zij hun eigen onderzoeksgebied. De bibliotheek wordt beheerd door onze twee informatiespecialisten en bijgestaan door een groep vrijwilligers. Wij stellen ons team graag aan je voor.

Jeroen van der Vliet

Jeroen van der Vliet

Ik ben als senior conservator verantwoordelijk voor de collectie schepen en techniek en voor het Kenniscentrum van het museum, daaronder vallen het fellowshipsprogramma en de bibliotheek.

Sara Keijzer

Sara Keijzer

Ik ben conservator fotografie & film. Ik doe voorstellen voor nieuwe aanwinsten, beschrijf de collecties, doe onderzoek en lever inhoudelijke bijdragen aan publicaties en tentoonstellingen.

Lees verder

Frans van den Hoven

Frans van den Hoven

Ik ben als Hoofd Collectiebeheer verantwoordelijk voor de aansturing van het team dat zorg draagt voor het beheer en behoud van de collectie van Het Scheepvaartmuseum.

Marja Goud

Marja Goud

Ik ben informatiespecialist bibliotheek. Een groot deel van mijn werktijd besteed ik aan het registreren en beheren van de boekencollectie. Daarnaast help ik bezoekers en onderzoekers.

Lees verder

Sander Wegereef

Sander Wegereef

Ik ben als Informatiespecialist Bibliotheek verantwoordelijk voor het toegankelijk houden van de prachtige bibliotheekcollectie van Het Scheepvaartmuseum. Daarnaast beantwoord ik vragen over objecten uit de collecties van het museum, zowel in de bibliotheek als via de e-mail.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Het Scheepvaartmuseum maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees onze cookieverklaring.