In aanvulling op de tentoonstelling Food for Thought organiseert Het Scheepvaartmuseum drie avondvullende programma's. Tijdens deze avonden nemen vooraanstaande gasten uit de voedselwereld jou mee op een boeiende reis. Schuif je aan?
Het Scheepvaartmuseum organiseert deze winter drie speciale Food Nights. Tijdens deze avonden kunnen bezoekers genieten van inhoudelijke programma’s met bijbehorende hapjes en avondopenstellingen van de tentoonstelling Food for Thought. Bij deze avonden betrekt het museum spraakmakende mensen uit de voedselwereld: chef en food-activist Lelani Lewis, journalist Jonas Kooyman van @havermelkelite en de jeugdbeweging Slow Food Youth Network.
Tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt
De Food Nights zijn van 19.00 tot 22.00 uur in Het Scheepvaartmuseum. Tickets kosten 10 euro (of zijn gratis met een Museumkaart, Stadspas, VriendenLoterijpas of Rembrandtpas). Lees hieronder meer over de drie avonden en bestel snel je tickets!
Let op: Kom met een gevulde buik naar het museum. Er zijn enkele hapjes om te proeven, maar er is geen diner.

23 februari, Havermelkelite
Tijdens deze avond neemt journalist Jonas Kooyman, bekend van @havermelkelite je mee in stedelijke eetgewoontes en het concept van voedsel als statussymbool. Bekijk het hele programma en bestel je tickets.

29 maart, Slow Food Youth Network
Weet jij waar jouw eten vandaan komt? En hoeveel kilometer het heeft moeten afleggen voor het op je bord ligt? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens de Food Night van Slow Food Youth Network. Bekijk het hele programma en bestel je tickets.