Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is vrijdagmiddag 25 november in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam aanwezig bij het Museumsymposium ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum.

Na afloop wordt Prinses Beatrix rondgeleid over de tentoonstelling 'Drijfveer | 100 jaar verzamelen' waar de verzamelgeschiedenis van Het Scheepvaartmuseum wordt getoond; waaronder een brief van Michiel de Ruyter, een globe uit 1613 en meesterwerken van Mesdag en Nooms.

Lees hier het persbericht van Rijksvoorlichtingsdienst.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tentoonstellingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!